Üdvözöljük weboldalunkon!

  

Wellness hétvége

Wellness hétvége

Félházas csomag

Karácsonyi csomagok

Törzskedvezmény

Akciós wellness hét

Valentin napi wellness 2018-ban is pároknak!

Szeretné a Valentin napi hétvégét a kettesben a párjával eltölteni. Elgondolkodott már rajta, hogy mi lenne a legjobb Valentin napi ajándék? Házunk ideális választás. Lehetőség van arra, hogy mindössze ketten vegyék ki a házat és csak Önök használják a jacuzzit, szaunát, medencét!

valentin nap
 
Valentin napi wellness 2018

Lepje meg kedvesét egy romantikus hétvégével elérhető áron!

Ehhez ajánljuk félházas hétvége csomagunkat 85 000 Ft/ház/2 éj áron max. 5 fő részére!

A házban az érkezés 14 órától,távozás 10 óráig történik.Valentin napi wellness csomag részletei

  • a ház min. 2 éjszakára bérelhető
  • max. 5 fő részére (a gyerekek is beleszámítanak)
  • egy üveg pezsgő
  • egy csokor virág
  • 2 óra jacuzzi
  • 3 óra finnszauna használat
  • foglalható 2018.02.14.-02.16. között

Mikor van Valentin nap?

Bálint-nap, Szent Bálint, a szerelmesek védőszentjének ünnepe. Valentin nap  február 14-én van. A szerelmesek és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást. Magyarországon az angol nyelvű elnevezés közvetlen átvétele miatt sokak csak Valentin-napként emlegetik. Ekkor a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.

Valentin nap eredete

Szent Bálint, római püskök, egyik története képezte az alapját. A legenda szerint a püspök a szerelmeseket a keresztény szokások szerint megeskette egymással, köztük katonákat is, akiknek az akkori császári parancsok értelmében nem lett volna szabad házasságra lépni. A friss házaspárokat megajándékozta kertje virágaival. Mielőtt keresztény hite illetve a házasítások miatt II. Claudius császár idején kivégezték, Bálint a hite erejével a börtönőre vak leányának visszaadta a látását. Mielőtt február 14-én kivégezték, búcsúüzenetet küldött a lánynak, amelyet így írt alá: „A Te Bálintod.” Ez a Bálint-napi üzenetküldés eredetének leggyakoribb magyarázata.


Share:Facebook!